0 vare(r) i handlekurven.

QAC Startside

Trillebår, spreder og strøvogn for glatte forhold
Trillebår, spreder og strøvogn for glatte forhold
Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand / Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere håndstrøere spreder for Salt / Single / Sand /
Pris: Kr 9 990
Antall:

En meget solid og funksjonell strøvogn. Beholder 60 liter.

Få strøjobben unna i en fart. Fin og jevn fordeling av Salt, Sand, Singel eller Skjellsand.

Proff Spredervogn som er bygget for Norske vinterforhold.

Enten du skal spre med Salt, Sand, Singel eller Skjellsand er dette spredervognen du leter etter.

Denne trillebår strøsprederen har mengde justering, sprer om du triller forover eller bakover (kan også låses slik trillebåren kan trilles med innhold uten at den strør).

Strøvognen har meget stor kapasitet (60 liter) og er av meget høy kvalitet. Den er utformet i en solid og stødig stålkonstruksjon og utformet som en trillebår slik at jobben kan gjøres effektivt og ergonomisk. Selve trillebår sprederen har en egenvekt på ca 30 kg, men er enkel å benytte i oppover og nedoverbakker grunnet den trillebårens prinsipper om gode trilleegenskaper. Trillebårens strøsystem (det er her det meste svikter hos konkurrentene) er solid bygget slik at vognen krever minimalt av vedlikehold. Dersom du kan ikke kommer til spredermaskiner, traktor etc. eller kanskje ikke ønsker å spre maskinelt.. er denne trillebårsprederen det beste og mest miljømessige beste alternative.

Vognen har vært solgt i flere 10 år (forbedringer har skjedd underveis) og benyttes i dag av aktører som Mesta, Veidekke, skoler, kommuner og privatpersoner som ikke kommer til med motoriserte og/ eller maskinelle løsninger.

Så ønsker du å sprede Salt, Sand, Singel eller Skjellsand. Kan vi trygt anbefale Trillebårsprederen for gårdsplasser, veier, fortau etc. Den er rask, lett i bruk og gir meget bra resultat!

Profesjonell droppspreder for yrkesbrukere
Salt / Single / Sand /
Store luftfylt drivhjul
60 liter beholder
60 cm spredebredde
Egnet for yrkesbruk
31 kg egenvekt
Meget robust og profesjonell spreder for den kvalitetsbevisste

Prisen er oppgitt INKL. FRAKT!

Kryss av for gratis frakt ved bestilling.

Vi tilbyr dessverre ikke postoppkrav på dette produktet grunnet produktets egenvekt (sendes med transportør som ikke har system for oppkrav).

Lukk
Laster...