0 vare(r) i handlekurven.

QAC Startside

Mosquito™ MK 4 - Høyfrekvent lyd
Mosquito™ MK 4 - Høyfrekvent lyd
Mosquito™ MK 4 - Høyfrekvent lyd Mosquito™ MK 4 - Høyfrekvent lyd Mosquito™ MK 4 - Høyfrekvent lyd
Pris: Kr 11 850
Antall:

MosquitoLa høy frekvent lyd passe på eiendommen din!

Picture
Sliter du med at ungdomsgjenger eller voksne som henger foran bygningen eller bedriften din? Vi vet at enkelte grupperinger kan virke avskremmende på kunder og leietakere. Plages du med problemer som oppstår fra graffiti, søppel og hærverk på din(e) eiendom(mer)?
Vi introduserer Mosquito™; en trygg, ukomfortabel anti-løsgjengerienhet som avskrekker anti-sosiale elementer fra å samle seg på, eller i nærheten dine lokaler. Mosquito™ kan spre grupper av tenåringer eller voksne innen et par minutter etter at enheten er satt i drift.
Mosquito™ kan aktiveres ved hjelp av en  f.eks: fjernkontroll, bevegelsessensor og / eller timer. Enheten har hatt stor suksess i England og USA hvor det er solgt mange ti tusener av enheter. Mosquito™ er så effektiv at politiet i USA har mottatt en innovasjonspris etter at de tok i bruk produktet for å løse opp større grupperinger. Produktet oppnår og løser over 90 % av løsgjengeri og det som tradisjonelt kalles Samfunnsproblem.

Den nye MK4 Multi-Age Mosquito har to innstillinger. Innstillingen for ungdom avgir en ufarlig retningsbestemt høyfrekvent lyd (17,8KHz) som bare unge mennesker (mellom den omtrentlige alderen 13 og 25) kan høre og som oppleves som meget irriterende. Voksne, små barn og husdyr i nærheten av Mosquito™ vil ikke merke, eller høre denne irriterende lyden. Innstillingen for folk i alle aldre sender også en ufarlig retningsbestemt lyd, men på en annen frekvens (8 KHz), som folk i alle aldre kan høre og finner irriterende. Sistnevnte innstilling blir gjerne benyttet i parkeringshus (på nattestid) hvor det er problemer med Narkomane, skatere og andre uvedkommende eller for å forhindre at enkeltpersoner eller grupperinger oppholder seg på steder f.eks trapperom, oppholdsrom (ute og inne) eller andre steder det er adgang forbudt.

Funksjoner:
  • Rekkevidde på inntil 40 meter.
  • 2 frekvens innstillinger, en for ungdom og en som vil irritere folk i alle aldre.
  • Justerbart volum valg.
  • Mange innstillingsmuligheter F.eks: 20 minutters auto av  eller på 24/7 deaktiveres ved bevegelse etc.
  • Ekstra brikkesett for kontinuerlig drift tilgjengelig for spesielle tiltak.
  • Kan aktivert med timer, fjernkontroll (inntil 100 meter rekkevidde) eller bevegelsessensor, etc.
  • Utformet i vandalsikker metall konstruksjon.
  • Utvendig/ innvendig montering.

Leveringstid 5 -15 dager

Lukk
Laster...