0 artikler i handlekurven.

QAC Startside

Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera
Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera
Pris: Kr 1 090
Antall:

Kompakt "dome" overvåkingskamera fra Foscam med 720p HD oppløsning for utendørs bruk. Med funksjonen p2p kan du enkelt gjøre selve oppsettet selv. 

Kameraet gir deg klare bilder med mye detaljer. Komprimering og overføring av data skjer med H.264 protokoll for minimalt bruk av nettverk/båndbredde. 

Med denne PoE (Power over Ethernet) versjonen er det mulig å forsyne kameraet med strøm via nettverkskabelen (denne modellen har ikke wifi med vanlig LAN/ Nettverkskabel). 

PoE er praktisk om en ikke har strømuttak der kameraet ønskes plassert. Om du ikke har PoE tilkobling i dagens nettverk, kan vi anbefale PoE injektor eller PoE switch fra Foscam som også selges av QAC.no 

Det medfølger uansett egen strømadapter dersom du ikke ønsker å benytte PoE for strømtilførsel. 

Foscam FI9853EP leveres med plass til Micro SD brikke/minnekort (maks 32Bb, ikke inkludert kan kjøpes her) for lokal lagring av videoopptak. 

Du setter enkelt opp kameraet slik at ved deteksjon/bevegelse, lagres opptak av dette automatisk på minnekortet. Sistnevnte kan også skje selv om  kameraet ikke er tilkoblet nettverk. 

Dvs. at kameraet fungerer som stand alone med lokal lagring. Praktisk på steder hvor det ikke er tilgjengelig nettverk og eller pc til å lagre opptak på. Gamle opptak spilles over når minnekortet blir fullt, dette skjer automatisk. 

For å se på video kan man enten; a) ta ut minnekortet og sette dette i en pc/mac for å se opptak, eller; b) se opptak på minnekortet ved å logge på kamera med nettleser/app. 

Kameraet bytter automatisk mellom dag/natt modus med innbygget IRcut filter. Bildeopptaket tilpasser seg lyset og gir deg naturlige farger på dagtid, men redusert kontrast ved direkte solskinn (mot linsen). 

IR benyttes om natten (innebygde IR dioder slår seg automatisk på når det blir mørkt) og ser inntil 20 meter i mørket med hjelp av usynlig IR lys. 

Foscam FI9853EP HD PoE +p2p er laget for utendørs montering på vegg og/eller oppunder utstikk på tak (bildet kan flippes/speilvendes i ettertid). Kameraet fungerer også for innendørs bruk.  

Kamerahuset er robust og produsert i aluminium (rustfritt) og tåler godt vær og vind. Kameraet kan dreies  rundt manuelt for optimal tilpasning og eller justering etter at det er montert.

  • Tilkobling til nettverk skjer enkelt med medfølgende nettverkskabel. 
  • 70 grader synsvinkel. I IR lys med opptil 20 meter rekkevidde i mørket.
  • Plass til Micro SD minnekort (maks 32gb, ikke inkl.). 
  • Kan settes opp og sende E-post med bilder ved deteksjon.  
  • Kan levere bilder i faste frekvenser og/eller alarmbilder til filserver, FTP HD oppløsning 720P 1280x720. 
  • Gratis dynamisk DNS adresse fra Foscam.
  • IR cut filter for optimaliserte bilder/farger i dagslys. 
  • H.264 protokoll for redusert bruk av datakapasistet/båndbredde.

Foscams "p2p" serie gir deg enkel tilgang til live video/opptak over internett. 

Last ned gratis App til iPhone eller Android. Bruk app til å scanne QR-koden på undersiden av kameraet. 

Du har nå tilgang til live video fra kameraet over internett, uansett hvor du befinner deg.

Kameraet levers komplett med strømforsyning, vegg-/takfeste, skruer, nettverkskabel, bruksanvisning, og cd med programvare for å komme igang. 

Kameraet leveres i hvitt med matt overflate. 

Last ned produktblad til Foscam FI9853EP her.

Legg til omtale

Du omtaler: Foscam FI9853EP HD PoE p2p utendørs overvåkingskamera
Hvordan rangerer du dette produktet:
Kvalitet:
Omtale:
???CZ - CATALOG_AJAX_MESSAGE_CLOSE??!
???CZ - CATALOG_AJAX_LOADING??!